Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - مدیر عامل بانک توسعه تعاون در جلسه نشست های اندیشه ورزی برخی مولفه های تاثیرگذار در بانکداری کشور و نقش بانکها در ارائه خدمات نوین به مردم را تبیین نمود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، حجت اله مهدیان مدیر عامل بانک توسعه تعاون در نخستین جلسه سلسله نشست های اندیشه ورزی در این بانک اظهار داشت: حضور صاحب نظران و اندیشمندان و ارائه مباحث کاربردی می تواند دستگاههای اجرایی به ویژه بانکها را در تدوین و بکارگیری فرآیندها و راهکارهای جدید کمک نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: واحدهای اجرایی همواره نیازمند آگاهی از دانش و فناوری روز هستند و بانک‌ها نیز طی دهه های اخیر از سازمان‌های پیشرو در بکارگیری و راه‌اندازی تکنولوژی نوین محسوب گردیده اند.
مهدیان گفت: سیستم های دقیق و بروز اعتبارسنجی کاربرد فراوانی در اعطای تسهیلات خرد و تسهیل در فرآیند تضمین دارد و تدابیر وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی شرایطی را فراهم نموده است تا فرآیند تسهیلات با سرعت و سهولت فراوان طی شود.
سید باقر فتاحی رییس هیات مدیره بانک توسعه تعاون گفت: تاکید بر روان سازی و تسهیل فرایند ارایه خدمات به مردم در سیاست های اعتباری سال 1400 مد نظر بانک بوده و از سال 1396 با ایجاد سامانه اعتبارسنجی داخلی با عنوان سدرا در کنار سامانه اعتبارسنجی ایرانیان این موضوع به یکی از مزیت های فرآیندهای اعتباری بانک توسعه تعاون تبدیل شده است.
محمد جعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در خصوص ارتباط نظام بانکی با بانکهای دنیا گفت: این تعاملات مستلزم توجه و تمهیدات ویژه در حوزه نظام ها و ساختارهای داخلی کشور است و نظام بانکی با اتخاذ تدابیر موثر برای پوشش نیازهای بانکی و مالی فعالین اقتصادی کشور در سطح بین الملل می تواند نقش بهینه‌ای را ایفا نماید.

یوسف کاوسی گفت: اعطای تسهیلات خرد برمبنای اعتبارسنجی مقدمه تحول نظام بانکی است و در مکانیزم اعطای تسهیلات خرد از طریق اعتبارسنجی، تلاش برای حداقل سازی وثیقه، ضمانت و موارد مشابه و جایگزینی با خوش حسابی در پرداخت به موقع اقساط، نداشتن چک برگشتی، پرداخت به موقع قبض‌ها و هزینه خدمات اجتماعی مد نظر قرار گیرد.
وی افزود: سیاست دولت تقویت بنگاه های کوچک و متوسط است و این سیاست به سبب توسعه اشتغال، بازگشت و بازدهی در زمان مناسب، سیاست کارآمدی است.
کریم میرزاخانی مدیر مرکز آموزش و پژوهش بانک توسعه تعاون گفت: مدل بانکداری توسعه‌ای اجتماعی با توجه به اهداف مردم محور دولت سیزدهم، مدل مطلوبی برای بانکداری کشور است. وی افزود: با وجود تاکید دولت بر اعتماد مردمی و عدالت اجتماعی، باید مردم محوری و نیازهای مردم در صدر توجه و خدمات نظام بانکی باشد که بانکداری توسعه ای اجتماعی بواسطه برخورداری از ویژگیهایی چون مسئولیت پذیری، شفافیت، ثبات و پایداری و تمرکز بر مردم و محیط زیست و سود الگوی مناسبی در این زمینه است. در این نشست حسن عاشقی رییس اداره کل آموزش این بانک نیز مطالبی را در خصوص موضوع نشست مطرح نمود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون نظام بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۸۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرعت اینترنت باید روز به روز افزایش یابد

رئیس جمهور گفت: افزایش سرعت اینترنت و توسعه فیبر نوری در اولویت این دولت قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی امروز _ پنج شنبه بیستم اردیبهشت_ در مراسم افتتاح پروژه فیبر نوری قم اظهار کرد: استان قم مهد علم و دانش و تولید محتوا است و برای این استان زیرساخت‌های لازم در حوزه اینترنت، مسئله‌ای حیاتی است.

وی افزود: مؤسسات تحقیقاتی و علمی فعال در شهر قم و حوزه علمیه این شهر که به صورت مستمر در حال فعالیت هستند، برای انتقال مفاهیم شیعی به جهان قطب بسیار مهمی محسوب می‌شوند.

رئیس جمهور به نقش اینترنت در زندگی روزمره مردم اشاره کرد و گفت: امروز بسیاری از کسب و کارها بر بستر اینترنت صورت گرفته و این مسئله زوایای مختلف زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده است.

آیت الله رئیسی با اشاره به اهتمام دولت برای افزایش سرعت اینترنت اظهار داشت: توسعه فیبر نوری و افزایش سرعت اینترنت در تمام کشور مد نظر است اما شهر قم به این دلیل که مهد تولید علم است، در این حوزه نیازمند توجه بیشتر است.

به عقیده وی سرعت اینترنت در تمام کشور ممکن است مسئله‌ای رفاهی باشد اما در قم افتتاح پروژه فیبر نوری یک اقدام فرهنگی است که باید تقویت شود.

رئیس جمهور اضافه کرد: به وزیر ارتباطات گفته‌ایم که باید سرعت اینترنت روز به روز افزایش یابد، شبکه اینترنت باید سرعت داشته باشد و نباید امور مردم برای این موضوع و کسب و کارها مختل شود.

پروژه فیبر نوری قم از جمله پروژه‌های دور دوم سفر ریاست جمهوری به استان قم است که با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومانی اجرا شده و ۴۳۵ هزار نفر از خانواده‌های قمی را تحت پوشش قرار می‌دهد.

برای اجرای پروژه بزرگ فیبر نوری استان قم افزون بر ۳۴۰ کیلومتر حفاری و دکل گذاری طی ۱۸۰ روز عملیات عمرانی به اجرا درآمده‌است.

با اجرای این پروژه یک سوم جمعیت شهر قم تحت پوشش فیبر نوری برای استفاده بهتر و پرسرعت‌تر از اینترنت قرار گرفته‌اند.

کد خبر 751921

دیگر خبرها

  • توسعه فیبر نوری در اولویت کاری دولت است
  • سرعت اینترنت باید روز به روز افزایش یابد
  • رئیسی: افز‌ایش سرعت اینترنت در اولویت کار دولت قرار دارد
  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • عملکرد بانک مسکن در طرح «نهضت ملی مسکن » قابل تحسین است
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴