Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرنگار «تابناک» یکی موضوعاتی امروزه باید سرلوحه کاری سازمان‌ها، نهاد‌ها از جمله بانک‌های قرار بگیرد بحث ارتقای سطح آموزش کارکنان و فرهنگ سازی در این زمینه است چرا که ارائه اموزش‌های نوین می‌تواند گره‌گشای بسیاری از مسائل و مشکلات موجود در بانک‌ها و سازمان‌ها باشد. اکثر کارشناسان معتقدند مهم‌ترین گام برای ورود به عرصه فناوری‌های نوین منجمله شکل‌گیری تحول دیجیتال بانکی ارتقاء فرهنگ و آموزش بانکداری دیجیتال در داخل سازمان بانک‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به ابعاد وسیع‌تر تحول دیجیتال بانکی نسبت به تجارب قبلی الکترونیکی بانک‌ها، این سازمان‌ها نیازمند آموزش و فرهنگ‌سازی بیشتر و دقیق‌تری در این حوزه هستند. به این دلیل که تحول دیجیتال بانکی، نه فقط سرمایه‌گذاری در حوزه نرم‌افزار‌ها و سیستم‌ها، بلکه تحولات شگرف در ساختار و فرآیند‌های بانک ایجاد می‌کند. همچنین آموزش و فرهنگ‌سازی سبب کاهش شکاف شایستگی‌های دیجیتال و مهارت‌افزایی دیجیتالی خواهد شد.  در همین راستا بانک ایران زمین برای ارتقای فرهنگ بانکداری دیجیتال و سطح علمی کارکنان آموزش‌های گسترده‌ای را برگزار کرده است تا جاییکه با استفاده از این روند توانسته در حوزه بانکداری الکترونیک پیشگام از سایر بانک‌های باشد.  براساس این گزارش بانک ایران زمین پیشرو در خدمات دیجیتال بانکی، در راستای سیاست‌های بانکداری دیجیتال خود با استفاده از فناوری احراز هویت الکترونیکی، امکانات غیرحضوری بسیاری را آماده کرده است که در صورت ارائه مجوزتوسط بانک مرکزی می‌تواند به زودی در این بانک عملیاتی کند و آماده است تا طرح‌های جدید را به مرحله اجرا در بیاورد.  حتی مدیرعامل بانک ایران زمین معتقد است که یکی از اقدامات موردنظر برای تحول دیجیتال و بانکداری الکترونیک باید یکپارچه سازی کانال‌های ارائه خدمات، کانال موبایل و اینترنت و ارائه خدمات غیربانکی به مشتریان با متنوع سازی خدمات شعب دیجیتال بانکی ایجاد شود. همچنین، بانک ایران زمین آموزش کارکنان خود را در راستای پیاده کردن بانکداری دیجیتال به صورت ویژه مد نظر قرار داده است تا با استفاده از فناوری‌ها بتواند فرآیند ارائه تسهیلات را به عنوان یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین خدمت بانکی است؛ انجام دهد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: یارانه ارز 4200 تومانی آیت الله فاطمی نیا سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران بانکداری دیجیتال نظام بانکی بانک ایران زمین تسهیلات بانکی یارانه ارز 4200 تومانی آیت الله فاطمی نیا سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۰۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • فرهنگ‌سازی با برنامه‌ریزی آموزش و پرورش انجام شود
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • بهترین فروشگاه اینترنتی کالای دیجیتال 1403
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند