Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@04:11:52 GMT

آینده بانکداری نوین در دستان متاورس

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۳۷۵۸۷

آینده بانکداری نوین در دستان متاورس

به گزارش خبرنگار «تابناک» یکی از فناوری‌های نوینی که امروزه ظهور پیدا کرده متاورس است که این فناوری به دنبال گسترش فناوری‌های اینترنتی موجود است؛ بنابراین با ورود موج جدید فناوری‌‌های نوین و تمایل مشتریان به انجام خدمات بانکی در فضا‌های دیجیتال و استفاده از مزایای بیشمار آنها، بانک‌ها مجبورند تا برای کاهش فاصله خود با فناوری‌‌های نوین و جذب مشتریان از فضای مجازی مانند متاورس بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثر بانک‌های پیشرو بین المللی در حال برنامه ریزی و توسعه برای ایجاد شعب مجازی و شهر‌های مالی در بستر متاورس با هدف ارائه خدمات و مزایای خود به مشتریان خود در محیطی بدون ریسک هستند.
براساس این گزارش می‌توان گفت متاورس فرصتی نوین برای بانک‌ها محسوب می‌شود که نمی‌توان به سادگی از کنار آن گذشت. به همین منظور مسئولان بانکی کشور باید در این زمینه ورود کرده و خدمات خود را بربستر متاورس گسترش دهند در غیر اینصورت از قافله پیشرفت و توسعه در عرصه فناوری‌های نوین عقب خواهند ماند.
سهیل امینی کارشناس مسائل فناوری در رابطه با نقش متاورس در صنعت بانکداری، اظهار کرد: پلتفرم‌های متاورس با تسهیل ارتباطات و در عین حال افزایش سرعت ارائه خدمات در هر ساعت از شبانه‌ روز و محیط‌های مجازی، ابزاری بهینه را فراهم می‌کنند که می‌تواند به عنوان فضایی برای ارتباط بین کارکنان بانک و مشتریان عمل کند. می‌توان حدس زد که در نهایت، با افزایش استفاده از دارایی‌های دیجیتال و انتشار ارزهای دیجیتال، متاورس احتمالا در آینده با دارایی‌های و ارز‌های دیجیتال ترکیب می‌شود و به ایجاد یک بازار مالی جدید کمک می‌کند.
وی تصریح کرد: در دنیای پیش‌رو، قطعا عرصه رقابت فراتر از آن چیزی است که تاکنون شاهد آن بوده‌ایم و بانک‌ها با افزایش خدمات و جلب رضایت مشتری سعی می‌کنند جزء برترین‌ها و اولین‌هایی باشند که توسط مخاطب‌های خود انتخاب می‌شوند. در دنیای متاورس نیز همان‌طور که علم بازاریابی می‌گوید لازم است با شناخت مخاطب، گرفتن بازخورد و براساس نیاز مصرف‌کننده خدمات ارائه شود.
این کارشناس افزود: بانک‌ها احتیاج دارند در مسیر همراه شدن با تکنولوژی به فکر تحولی که درحال وقوع است، باشند و در این راه با استفاده از تولید محتوای نوین اهداف خود را پیش ببرند؛ بنابراین در این میان بانکی برنده است که نیاز مشتری را یک‌قدم جلوتر پیش‌بینی و برآورده کند.
وی خاطرنشان کرد: در بانکداری دیجیتال، خدمات بانکی باید شخصی‌سازی و به افراد و گروه‌های مختلف خدمات متمایزی ارائه شود، بر این اساس بانک‌ها باید با ایجاد زیرساخت‌های لازم این امکان را برای شرکت‌های فناوری مالی فراهم کنند تا بتوانند خدماتی متنوع و متمایز به مشتریان بدهند.
براساس این گزارش بانک‌های کشور از جمله "بانک ایران زمین"باید به سمت این فناوری‌های نوین حرکت کنند چرا که نادیده گرفتن ظرفیت و پتانسیل‌های چنین فناوری‌ها در بلندمدت می‌تواند برای آنها پرهزینه باشد؛ بنابراین در صنعت بانکداری با توجه به ماهیت آن فناوری‌هایی مثل متاورس می‌تواند بسیار تاثیر گذار باشد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات دوحه زلزله هرمزگان فائزه هاشمی آیت الله ناصری بانک ایران زمین خدمات بانکی نظام بانکی متاورس مذاکرات دوحه زلزله هرمزگان فائزه هاشمی آیت الله ناصری فناوری ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۷۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی زلفی گل همزمان با برگزاری آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳) در دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی به این جشنواره گفت: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به خاطر داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند. حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سالهای اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی هست که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود.

وی ادامه داد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی به آن بپردازند. رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم افزود: رونق نشریات دانشجویی در سالهای اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، دغدغه مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

وی ادامه داد: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌نماید.

وی افزود: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاوردهای علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مساله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن داشته باشند.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیرها و هییت های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌نمایم.

کد خبر 6099543

دیگر خبرها

  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • استفاده از فناوری‌های نوین در اصفهان برای تبدیل شیرابه‌ها به مواد و انرژی
  • آی پدهای اپل رونمایی شدند/تراشه نوین اپل متمرکز بر هوش مصنوعی
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴