Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار «تابناک» امروزه توسعه هر کسب وکاری منوط به استفاده از فناوری‌های نوین مالی و بانکی دارد به طوری که فناوری های نوین مالی سبب تقویت نظام مالی جهت ارائه خدماتی هوشمندتر می شود؛ بنابراین نفوذ گسترده فناوری‌های نوین مالی، سبب تغییر سبک زندگی مردم و نیز قواعد بانکداری شده است. شرکت‌های فعال و پیش‌رو در حوزه فناوری مالی، هر روز بخش‌های بیشتری از زنجیره ارزش بانک‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس این گزارش باید تأکید کرد که روند پرشتاب تحولات جهانی در حوزه فناوری، نظام بانکی کشور‌ها را تحت تاثیر قرار داده و لزوم نوآوری در عرصه خدمات فناوری مالی را نیز بیش از پیش پر رنگ کرده است.
ورود شرکت‌های فین تک به عرصه رقابت با بانک‌ها، بسته به نوع رابطه آنها، می‌تواند از سویی از نقش و اهمیت بانک‌های امروزی بکاهد و از سوی دیگر به آن‌ها کمک کند خدمات بهتر، سریعتر و ارزان‌تر به مشتریان ارایه کند؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود که در آینده نه چندان دور فناوری‌های نوین مالی توسعه یابد و در واقع این مبنای توسعه نظام مالی و بانکی خواهد بود.
علی‌اکبر محمدیان کارشناس صنعت بانکی در این خصوص معتقد است که با روند روبه رشد ارائه خدمات، بانک‌ها باید خودشان را با فناوری‌های روز تطبیق داده و به سمت توسعه گام بردارند.
وی افزود: امروزه کسب وکار‌ها در حوزه فین‌تک و فناوری‌های روز فعالیت‌هایی را شروع کردند و این مهم می‌طلبد که بانک‌ها بستر‌های نوین مالی را به روی این کسب و کار‌ها بکشایند و به آن‌ها خدمات بکری را ارائه دهند؛ چرا که رشد حوزه فناوری، موجب رشد صنعت بانکداری و نیز افزایش سهولت دسترسی مردم به خدمات و تسهیلات نظام بانکی خواهد شد.
در همین راستا مدیرعامل "بانک ایران زمین" در مورد ارائه خدمات مالی و بانکی با محوریت بانکداری دیجیتال، معتقد است که نگاه مجموعه بانک ایران زمین خلق ارزش در راستای ارائه خدمات نوین بانکی و مالی به مشتریان است و در این راستا حضور مجموعه‌های بزرگی همچون‌های وب می‌تواند تسریع کننده و راه گشا باشد.
این کارشناس تأکید کرد: روند رو به رشد در توسعه بانک‌های دیجیتالی وجود دارد تا جاییکه موج فناوری جدیدی در صنعت مالی به راه افتاده و بسیاری از ساختار‌های بانکداری سنتی را تغییر داده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به نقش مهمی که صنعت خدمات مالی در جامعه ایفا می‌کند، داشتن چشم انداز از تغییرات بالقوه‌ای که می‌تواند صنعت بانکداری را دست خوش تغییر و تحولات کند به خصوص برای فعالان این صنعت امری ضروری است. با توجه به گذر از سازوکار‌های سنتی به سامانه‌های فناوری‌محور، این تحقیق، به دنبال ارائه مدلی جهت بهبود عملکرد مالی بانک‌ها بر مبنای فناوری‌های نوین مالی است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آیت الله ناصری مذاکرات وین سامانه سماح انتخابات فوتبال پیاده روی اربعین هفته دولت بانک ایران زمین صنعت بانکداری بانکداری دیجیتال نظام بانکی آیت الله ناصری مذاکرات وین سامانه سماح انتخابات فوتبال پیاده روی اربعین هفته دولت فناوری های نوین مالی ارائه خدمات بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۳۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه با مولدسازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه کنیم،‌ گفت: همچنین توانستیم منابع جدیدی در جهت حمل‌ونقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، لطف‌الله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، اظهار کرد: در سال 1402 شهردار تهران موفق شد علاوه بر تحقق بودجه در پایان دی ماه، متمم حدودا 30 هزار میلیاردی را نیز محقق کند و این امر نشاندهنده عزم جدی و حمایت اعضای شورای شهر و تلاش یکایک مدیران و کارکنان شهرداری است که در طول تاریخ شهرداری بی‌نظیر است.

وی افزود: بی‌تردید تامین منابع 104 همتی نیاز به ابتکار و خلاقیت داشت که بخشی از آن به صورت نقد است که تلاش مناطق در این خصوص چشمگیر بود.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به مولدسازی و تسویه بخشی از بدهی بانکی، گفت: خوشبختانه با مولدسازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه کرده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.

معاون شهردار تهران ادامه داد: از سال 96 مساله روش واریز و برداشت در شهرداری سابقه داشته است. سال گذشته طی توافقی که با بانک‌ها صورت گرفت، توانستیم در اقدام ارزشمندی نزدیک 20 همت واریز و برداشت انجام دهیم. همچنین بر اساس ماده 13 و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و با همکاری بانک‌ها، بدهی‌هایی را که از سال85، 88، 91 و 92 باقی مانده بود و نرخ مرکب به آن تعلق می‌گرفت و باعث ضرر مردم شهر بود؛ بخشی را تسویه و حدود 50 درصد مبالغ تسویه را تسهیلات گرفتیم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ادامه داد: تلاش کردیم با شناسایی اولویت‌ها در بودجه به ویژه در بخش حمل و نقل، اتوبوس، اورهال کردن واگن‌ها، توسعه خطوط و ایستگاه‌های مترو، رویدادهای فرهنگی و خدمات شهری، توانستیم یک کارنامه خوب در بخش عمران داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه در بخش هزینه‌ای نیز بیست و ششم هر ماه حقوق‌ها را پرداخت کردیم بدون اینکه کوچکترین دغدغه‌ای برای کارکنان ایجاد شود. همچنین هزینه‌های جاری را نیز کاملا پرداخت کردیم و هیچ دغدغه‌ای جهت پرداخت نداشتیم. در بحث سرمایه‌ای نیز نزدیک 64 هزار میلیارد تومان در پروژه‌های سرمایه‌ای پول تزریق کردیم. همچنین در موضوع مالی نیز نزدیک به 20 عملیات انجام و گام مثبتی در این جهت برداشته شد.

فروزنده ادامه داد: به طور تقریبی 85 در صد منابع جهت کارهای سرمایه‌ای به صورت پروژه‌ای به تمامی معاونت‌ها داده شد و به جهت اهمیت معاونت حمل و نقل که شورا بیشتر روی آن نظر داشت با اولویت همراه بوده است. این قدام به درستی نشاندهنده کارآمدی است. کارآمدی یک مجموعه به این معناست که ضمن تامین منابع لازم، بتواند ماموریت‌هایی را که شورا مشخص کرده را دنبال کند.

معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه برخی مخالفان بر نمی‌تابند، نمی‌توانند عدد و رقم را هضم کنند، بی‌جهت می‌گویند کارآمدی نیست، تصریح کرد: کارآمدی به افزایش سطح خدمات، اورهال کردن واگن‌ها، خرید اتوبوس، برقی‌سازی، ساماندهی میادین میوه و تره بار، ساماندهی پسماند، رویدادهای بزرگ و فرهنگی مانند اربعین، جاماندگان، غدیر، امام رضایی‌ها، ایام ماه مبارک رمضان و...که مورد تشویق مردم قرار بگیرد. اینها یعنی کار آمدی؛ کارآمدی به این است که شما بتوانید منابع لازم را به دست آورید و خدمات مطلوبی انجام دهید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت ماسک‌های گیاهی برای بهبود عملکرد تنفس از سوی یک دانش آموز
  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • حضور فعال و پرقدرت بانک تجارت در نمایشگاه صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد
  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد